- 1 короп(1-1,2кг),
- 300г цибулі,
- 200г волоських горіхів,
- петрушка,
- 150г помідорів,
- сіль,чорний і красний перець,
- 125 олії,лимон
1. Цибулю дрібно порізати і підсмажити на олії разом з подрібненими грибами.
2. Потім додати потовчені горіхи,рублену петрушку,сіль,перець.
3. Рибину почистити,помити,натерти сумішшю солі і перцю,зафарширувати і зашити.
4. Викласти у форму для запікання,змастити оліею,прикрасити кружальцями помідорів і лимона.
5. Додати рибний бульон або воду,поставити у не дуже гарячу духовку і запікати до готовності.
6. Подавати гарячим або холодним зі смаженою картоплею.
7. Духовку потріно розогріти до температури 250 градусів.
8. Щоб не тріскалась шкірка зробіть надрізи і вложіть дольки лимона.
Комментариев нет:
Отправить комментарий