Короп,фарширований горіхами і грибами


  • 1 короп(1-1,2кг),
  • 300г цибулі,
  • 200г волоських горіхів,
  • петрушка,
  • 150г помідорів,
  • сіль,чорний і красний перець,
  • 125 олії,лимон                                                         
                                                                   Спосіб приготування : 

     1.  Цибулю дрібно порізати і підсмажити на олії разом з подрібненими грибами.
      2. Потім додати потовчені горіхи,рублену петрушку,сіль,перець.
      3. Рибину почистити,помити,натерти сумішшю солі і перцю,зафарширувати і зашити.
      4. Викласти у форму для запікання,змастити оліею,прикрасити кружальцями помідорів і лимона.
      5. Додати рибний бульон або воду,поставити у не дуже гарячу  духовку і запікати до готовності.
      6. Подавати гарячим або холодним зі смаженою картоплею.
      7. Духовку потріно розогріти до температури 250 градусів.
      8. Щоб не тріскалась шкірка зробіть надрізи і вложіть дольки лимона.

Комментариев нет:

Отправить комментарий